Fudbal

Svečani prijem kod predsednika Milića za srebrne SIM-ovce

Predsednik opštine Dragan Milić u prisustvu predsednika Skupštine Vladimira Štrpca i zamenika predsednika Slađana Markovića upriličio je prijem za odbojkaše Stefana Popovića i Lazara Paunovića, dobitnike srebrne medalje, sa vođom ekipe Draganom Mandićem. Oni su se sa medaljama vratili sa Sportskih igara mladih u Splitu. Predsednik Milić je nagrađenima čestitao na osvojenom drugom mestu u odbojci na pesku, istakavši, da je Veliko Gradište već naviklo na uspeh odbojkaša.

Sportisti su na najbolji način reprezentovali Republiku Srbiju i Veliko Gradište, a deo ѕasluga za to imaju i njihovi roditelji i nastavnici.

Foto: Sajt opštine Veliko Gradište

Učesnici SIM-a takmičili su se u deset disciplina, ali su uživali i u druženju sa vršnjacima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Srebrni SIM-ovci su nagrađeni vaučerima za kupovinu sportske opreme, a opština će im, u okviru svojih mogućnosti, uvek biti na raspolaganju i izaći u susret kako bi im pomogla u daljim takmičenjima.

Vest je deo projekta “Školski i imladinski sport opštine Veliko Gradište” koji je sufinansiran na konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskog sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Veliko Gradište za 2022. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Ne propustite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button