Fudbal

Kraj 5. Memorijalnog turnira u malom fudbalu “Toplica Ilić”

Podelom pehara i medalja pobednicima, i najboljim pojedincima takmičarima , zaslužnim sportskim radnicima i saradnicima, sponzorima, organizacijama, završen je 5. memorijalni turnir u malom fudbalu „Toplica Ilić“.
Učestvovalo je 33 ekipe koje su pokazale, na zadovoljstvo mnogobrojne publike zavidan kvalitet igre, požrtvovanje i sportski duh. Poslednji dan takmičenja nam je doneo nadmetanje za treće mesto izmeću ekipa Napredak 1932 iz Nabrđa i Ekipe Vihor iz Maruljevca. Posle nerešenog rezultata na kraju utakmice pristupilo se izvoćenju penala gde je jače živce imala ekipa iz Nabrđa i osvojila treće mesto . U finalnoj utakmici borile su se ekipe Obilić iz Živice i Borac iz Klenovnika. Posle zanimljive i kvalitetne utakmice i velike borbe pobedu je odnela ekipa iz klenovnika rezultatom 3 : 1.

Pobednička ekipa, druplasirani i treće plasirani su dobili medanje i pehare a proglašeni su i najbolji pojedinci turnia : Milan Aleksić, (Borac, Klenovnik) u kategoriji golmana, Danijel Virjević, prvi strelac (Napredak 1934, Nabrđe) i Ivan Nedeljkov, najbolji igrač (Borac, Klenovnik). Pored njih medalje su dobili i sudije: Miloš Ranđelović , Marko Suzić i Jovan Janković.
Ovaj turnir će ostati zapamćen po kvalitetnom fudbalu , odličnoj organizaciji Gradskog fudbalskog saveza i organizacionog odbora i podršci Sportskog centra Pozarevac njegovog rukovodstva.

Video reportažu možete pogledati na sledećem linku.

Ne propustite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button