Ostali sportovi

Kreativnost I profesionalnost na višem nivou

    Danijel Lisovski I Mario Lisovslki  na svojstven način daju pečat svakim Ljubičevskim  konjičkim igrama. Oni sa svojom firmom godinama  rade propagandni materijal , kataloge, flajere, šešire, majice I sve drugo što je potrebno da prateći sadržaj Igara dobije posebnu notu I prepoznaljivost I dignu na viši kreatni nivo u odnosu na puko odrađivanje posla.

   Svojom kreativnošću I inventivnošću  doprinose dizanju nivoa brenda LJKI I željno iščekujemo šta će nam to novo i lepo ponuditi i predstaviti u svom domenu na novim igrama. Posebno umeće I svaki od njih  na svojstven način sugerišu na izbor vrste materijala, pronalaze nove asesoare I formate, uvek drugačije, bolje.

    Pošto se obojica bave I umetničkom fotografijom koriste I to umeće kod priređivanja  I uređivanja kataloga. Naročitu kreativnost iskazuju u priređivanju kataloga I monografija za potrebe promocije Igara I turističkih potencijala Grada Požarevca. 

  I povrh svega , tu je velika ljubav prema konjima kao plemenitim životinjama, prema Ljubičevskim konjičkim igrama I svom gradu u kome žive I rade.

Članak je deo projekta „ O ljudima iza scene  na LJKI – U susret 60. Igrama„  sufinansiran od Grada Požarevca  2023 godine. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva  

Ne propustite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button